Vierailijahallinta

Tehokas henkilöliikenteen hallinta JotWaren kulunvalvonta- ja muilla turvaratkaisuilla.

Vierailijahallinta on merkittävässä roolissa useissa yrityksissä – etenkin kun yrityksessä käy päivittäin kymmeniä tai jopa satoja vierailijoita. Suurissa toimistotaloissa vierailijoita voi käydä eri yrityksissä yhteensä tuhansia päivittäin. 

Kulunvalvonnan ja turvallisuuden kannalta on ensiarvoisen tärkeää, että jokainen vierailija on varustettu asianmukaisella henkilökortilla.

JotBar Vierailijarekisterin avulla yritys voi seurata vierailijavirtaa ja tulostaa jokaiselle kävijälle personoidut vierailijakortit. Vierailijat syötetään järjestelmään yksinkertaisen käyttöliittymän kautta joko aulahenkilön tai vieraiden itsensä toimesta.

Vierailun isäntä voi myös syöttää vierailijatiedot selaimen kautta etukäteen, jolloin kortit odottavat aulassa vieraiden saapuessa. Ominaisuus, joka nopeuttaa erityisesti suurempien vierailijaryhmien vastaanottoa.

Jotbar vierailijahallinnan avulla pystyt seuraamaan yrityksen vierailijamäärää, saada tietoa yhden osaston virailijamäärästä tietyllä ajanjaksolla ja saada tietoa ketkä ovat virailijana juuri nyt.

JotBar:iin kirjataan halutut tiedot vierailijasta, isännästä ja esim. vierailun tarkoituksesta. Tiedot tallentuvat tietokantaan, josta niitä voidaan hyödyntää raportteja varten. Aulaemännällä on käytössään reaaliaikainen, todellinen tieto vierailijoista ja heidän isännistään. Vieraiden poistuessa, heidät kirjataan ulos järjestelmästä

Kortti taipuu moneen tarpeeseen

Yrityksen ilmeen mukaiset vierailijakortit tulostuvat automaattisesti. Korteissa on valinnanvaraa; ekologiset vaihtoehdot ovat uudelleenkirjoitettavat kortit, jotka kestävät satoja tulostuskertoja tai paperiset kortit. Korttiin voidaan myös sisällyttää kulkuoikeuksia tai vaikkapa lounas yrityksen ruokalassa. Lähtiessä vierailija kirjautuu poistuneeksi ja käyntitiedot jäävät järjestelmään raportointia varten.

JotBar Solutions Oy tarjoaa ohjelmiston kylkeen maailman johtavat muovikorttitulostimet. Evoliksen muovikorttitulostimet tunnetaan tyylikkäästä designista, helppokäyttöisyydestä sekä erinomaisesta tulostusjäljestä. Evoliksen uudelleenkirjoittavat tulostimet on ekologinen valinta vierailijakorttitulostukseen, jonka ansiosta vierailijakortti voidaan käyttää uudelleen jopa satoja kertoja. Valikoimastamme löytyvät myös kaikki vierailijakorttitulostuksen lisätarvikkeet; kortit, värinauhat, korttikotelot, kaulanauhat jne.

Vierailijanhallinta on osa koknaisvaltaista henkilöliikenteen hallintaa.